TERMA & SYARAT

Sila baca TERMA & SYARAT berikut:

 1. Kami hanya mengalu-alukan pembeli yang serius (serious buyer).
 2. Tiada tawar-menawar. Sila hormati pembeli lain yang tidak membuat tawar-menawar.
 3. Tiada Cash On Delivery atau perjumpaan. Memandangkan kami ada komitmen sepenuh masa yang lain, amatlah dihargai jika pelanggan memahami situasi ini.
 4. Belian anda adalah muktamad, tiada penukaran atau penggantian dibenarkan.
 5. Sebelum membeli, tanya dulu. Kami akan melayan anda dengan sebaik mungkin.
 6. Warna kain/ sulam sebenar mungkin berbeza sedikit dengan foto yang disediakan diblog oleh kerana faktor flash kamera. Sila dapatkan kepastian warna sebenar dari kami sebelum membuat pesanan.
 7. Kami tidak bertanggungjawab dengan kehilangan atau kerosakan sepanjang tempoh pengiriman. Oleh itu, kami memberi jaminan semua pesanan akan diperiksa sebaik mungkin sebelum dikirim. Tracking Number akan diberikan kepada pembeli sebagai rujukan status penghantaran.
 8. Semua pesanan/ booking hanya akan disimpan dalam tempoh 36 jam. Jika tiada pembayaran dibuat dalam tempoh tersebut, pesanan anda akan terbatal. Jika anda memerlukan lebih masa, deposit adalah diperlukan. Sila email atau sms dalam tempoh 36 jam tersebut.

DELIVERY COST / KOS PENGHANTARAN

 1. Kain anda akan di hantar melalui perkhidmatan Pos Laju.
 2. Kos Penghantaran bagi Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak adalah PERCUMA!
 3. Bagi penghantaran ke Singapura, Brunei, Indonesia dan Thailand, anda akan dimaklumkan kos penghantaran mengikut berat bungkusan pembelian. Penghantaran akan menggunakan Pos Laju.
 4. Kain anda akan dipos 2-3 hari hanya sesudah pembayaran dibuat dan clear ke dalam akaun.(Harap maklum bahawa sesetengah Interbank transfer mengambil masa lebih dari 1 hari untuk clear).
 5. Anda akan diberi tracking number sebagai reference jika ingin menyemak perjalanan penghantaran anda.
Advertisements