^^ Apabila Tak Sempat Update Di Sini ^^

Posted: October 27, 2010 in Uncategorized

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia untuk peminat kain sulam semua.

Berjuta-jutaan ampun dan maaf kerana tidak sempat nak update Blog Kain Sulam ini memandangkan sekarang kami mula membuka akaun di FaceBook untuk menjual kain sulam..dan disebabkan sales jualan setiap hari yg semakin meningkat, tak sempat kami nak update kat sini..sori ya semua..mybe saya akan mula update blog ini dalam masa yang terdekat ya semua..maaf sangat2..

Untuk pelanggan2 yang ingin melihat koleksi-koleksi kain sulam kami, anda dijemput sangat2 untuk melayari halaman Facebook Kain Sulam kami.. Pelbagai patern-patern terbaru dan sangat cantik dalam album-album kami.

Bagaimana nak ke laman Facebook kami?? Hanya klik je logo facebook kat bawah nie ya..

Kenapa saya cadangkan anda membuka halaman Kain Sulam kami di Facebook? Antara sebabnya ialah:

1. Kemudahan untuk ruangan comment terdapat di setiap album dan gambar. Anda boleh tanya kain availaible ke tak, jenis kain mcm mana dan sebagainya.

2. Kemudahan Private Message / Inbox. Kemudahan ini sama seperti SMS. cuma tak keluar duit je sebab free..hehe..so anda semua boleh tanya kami mcm2 kat situ..ada recent history message lagi..so senang untuk rujukan semua.

3. Ada private chat. Bleh terus online chat dengan saya kalau sy online..biasanya sy mmg online hampir setiap masa kecuali time tidur je.. so tak perlu lagi telefon, bazir kredit je k..

4. Description penuh di setiap gambar kain..semua lengkap dan yg penting status kain availaible ke dah ada org beli ke, semua saya letakkan supaya memudahkan semua..

5. Gambar & Status Penghantaran di album. Setiap penghantaran yg dilakukan sy akan ambil gambar bungkusan dan letakkan dalam satu album beserta no tracking untuk rujukan anda..di ruangan gambar itu, anda boleh komen/tanya kalau2 kain dah sampai ke sangkut kat pejabat pos ke..

jom2 kita pakat buka akaun FB ya..banyak kelebihannya..

 

Kalau2 belum ada lagi akaun Facebook nie, bolehlah buka satu ya..klik je link logo nie, pastu isi2 borang dan jangan lupa add kami ya..

Nak add kami?

1. Boleh search keyword “Kain Sulam Collections“, atau

2. Search melalui email kami : sharifahaniza@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s