Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia untuk peminat kain sulam semua.

Berjuta-jutaan ampun dan maaf kerana tidak sempat nak update Blog Kain Sulam ini memandangkan sekarang kami mula membuka akaun di FaceBook untuk menjual kain sulam..dan disebabkan sales jualan setiap hari yg semakin meningkat, tak sempat kami nak update kat sini..sori ya semua..mybe saya akan mula update blog ini dalam masa yang terdekat ya semua..maaf sangat2..

Untuk pelanggan2 yang ingin melihat koleksi-koleksi kain sulam kami, anda dijemput sangat2 untuk melayari halaman Facebook Kain Sulam kami.. Pelbagai patern-patern terbaru dan sangat cantik dalam album-album kami.

Bagaimana nak ke laman Facebook kami?? Hanya klik je logo facebook kat bawah nie ya..

Kenapa saya cadangkan anda membuka halaman Kain Sulam kami di Facebook? Antara sebabnya ialah:

1. Kemudahan untuk ruangan comment terdapat di setiap album dan gambar. Anda boleh tanya kain availaible ke tak, jenis kain mcm mana dan sebagainya.

2. Kemudahan Private Message / Inbox. Kemudahan ini sama seperti SMS. cuma tak keluar duit je sebab free..hehe..so anda semua boleh tanya kami mcm2 kat situ..ada recent history message lagi..so senang untuk rujukan semua.

3. Ada private chat. Bleh terus online chat dengan saya kalau sy online..biasanya sy mmg online hampir setiap masa kecuali time tidur je.. so tak perlu lagi telefon, bazir kredit je k..

4. Description penuh di setiap gambar kain..semua lengkap dan yg penting status kain availaible ke dah ada org beli ke, semua saya letakkan supaya memudahkan semua..

5. Gambar & Status Penghantaran di album. Setiap penghantaran yg dilakukan sy akan ambil gambar bungkusan dan letakkan dalam satu album beserta no tracking untuk rujukan anda..di ruangan gambar itu, anda boleh komen/tanya kalau2 kain dah sampai ke sangkut kat pejabat pos ke..

jom2 kita pakat buka akaun FB ya..banyak kelebihannya..

 

Kalau2 belum ada lagi akaun Facebook nie, bolehlah buka satu ya..klik je link logo nie, pastu isi2 borang dan jangan lupa add kami ya..

Nak add kami?

1. Boleh search keyword “Kain Sulam Collections“, atau

2. Search melalui email kami : sharifahaniza@gmail.com

Koleksi Sulam Eksklusif yang didatangkan terus daripada Indonesia!

~ Jenis : Kebaya Sulam Eksklusif
~ Material : Kain Dalchis Silk & Kain Satin
~ Panjang : 4.0 Meter

Harga Kain Mengikut Kod:

~ KEB 001 = RM150.00
~ KEB 002 = RM150.00
~ KEB 003 = RM150.00
~ KEB 004 = RM150.00
~ KEB 005 = RM150.00
~ KEB 006 = RM150.00
~ KEB 007 = RM150.00
~ KEB 008 = RM150.00
~ KEB 009 = RM150.00
~ KEB 010 = RM150.00
~ KEB 011 = RM150.00
~ KEB 012 = RM150.00
~ KEB 013 = RM150.00

Kos Penghantaran:
~ PERCUMA penghantaran ke Semenanjung!
~ PERCUMA penghantaran ke Sabah & Sarawak

~ Kesemua Kain Sulam Eksklusif ini adalah STOK TERSEDIA! Bagi kain sulam yang telah dijual, statusnya akan diupdate di bawah kod kain. Anda boleh membuat re-order semula jika kain yang anda berkenan telah dijual, tanpa sebarang deposit dikenakan!!

Jadi, Siapa Cepat Dia Dapat!!!

~ Booking & Pembelian : SMS/Hubungi 0177653515 (Shani)

Order Code : KEB 001 (Availaible)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 002 (SOLD OUT)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 003 (Availaible)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 004 (Availaible)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 005 (SOLD OUT)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 006 (Availaible)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 007 (Availaible)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 008 (Availaible)

~ Material : Kain Dalchis Silk

Order Code : KEB 009 (Availaible)

~ Material : Kain Satin

Order Code : KEB 010 (SOLD OUT)

~ Material : Kain Satin

Order Code : KEB 011 (SOLD OUT)

~ Material : Kain Satin

Order Code : KEB 012 (Availaible)

~ Material : Kain Satin

Order Code : KEB 013 (Availaible)

~ Material : Kain Satin

~Untuk Re-Order, anda boleh memilih mana-mana koleksi di atas atau request gabungan warna kain yang lain~

Sila baca TERMA & SYARAT berikut:

  1. Kami hanya mengalu-alukan pembeli yang serius (serious buyer).
  2. Tiada tawar-menawar. Sila hormati pembeli lain yang tidak membuat tawar-menawar.
  3. Tiada Cash On Delivery atau perjumpaan. Memandangkan kami ada komitmen sepenuh masa yang lain, amatlah dihargai jika pelanggan memahami situasi ini.
  4. Belian anda adalah muktamad, tiada penukaran atau penggantian dibenarkan.
  5. Sebelum membeli, tanya dulu. Kami akan melayan anda dengan sebaik mungkin.
  6. Warna kain/ sulam sebenar mungkin berbeza sedikit dengan foto yang disediakan diblog oleh kerana faktor flash kamera. Sila dapatkan kepastian warna sebenar dari kami sebelum membuat pesanan.
  7. Kami tidak bertanggungjawab dengan kehilangan atau kerosakan sepanjang tempoh pengiriman. Oleh itu, kami memberi jaminan semua pesanan akan diperiksa sebaik mungkin sebelum dikirim. Tracking Number akan diberikan kepada pembeli sebagai rujukan status penghantaran.
  8. Semua pesanan/ booking hanya akan disimpan dalam tempoh 36 jam. Jika tiada pembayaran dibuat dalam tempoh tersebut, pesanan anda akan terbatal. Jika anda memerlukan lebih masa, deposit adalah diperlukan. Sila email atau sms dalam tempoh 36 jam tersebut.

DELIVERY COST / KOS PENGHANTARAN

  1. Kain anda akan di hantar melalui perkhidmatan Pos Laju.
  2. Kos Penghantaran bagi Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak adalah PERCUMA!
  3. Bagi penghantaran ke Singapura, Brunei, Indonesia dan Thailand, anda akan dimaklumkan kos penghantaran mengikut berat bungkusan pembelian. Penghantaran akan menggunakan Pos Laju.
  4. Kain anda akan dipos 2-3 hari hanya sesudah pembayaran dibuat dan clear ke dalam akaun.(Harap maklum bahawa sesetengah Interbank transfer mengambil masa lebih dari 1 hari untuk clear).
  5. Anda akan diberi tracking number sebagai reference jika ingin menyemak perjalanan penghantaran anda.

CARA PEMBELIAN KAIN SULAM:

Pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu untuk confirmation dan pertanyaan lanjut:

017-7653515 @ 013-7916271

eMail : sharifahaniza@gmail.com

Yahoo Mesengger : fakirgenius_00

Langkah Pembelian & SMS Alert Yang Perlu Dihantar Untuk Pembelian Kain Sulam:

Langkah 1: Pilih kain yang hendak dibeli dan ambil ORDER CODE yang terdapat pada setiap description kain.

Langkah 2: Bank in ke mana-mana akaun bank di bawah untuk harga kain dan kos penghantaran:

  • Penama : Sharifah Aniza binti Ali
  • eMail : sharifahaniza@gmail.com
  • No H/P : 0177653515
  • Maybank (MBB) : 113015229717
  • CIMB Bank : 13070018785526

Langkah 3: Sila SMS Alert pada saya untuk makluman pembelian kain tersebut.

  • Format SMS: Order Code kain yang ingin dibeli<> Bank <> Tarikh <> Masa <> Jumlah <> Nama<> Alamat
  • Contoh: MYA001 MBB 10/3/2010 10.30pm RM130.00 Ali bin Ismail 1081-R,JLN Sultan Sulaiman, Terengganu
  • SEND TO : 0177653515

**Kain akan dihantar dalam tempoh 2-3 hari bekerja sesudah pembayaran anda diterima oleh kami.